Lijnmarkt 30 3511 KJ Utrecht KVK 3404592

Uitvalschermen

Uitvalschermen: ook in wind- en stormvaste uitvoering

Uitvalschermen zijn relatief eenvoudige, maar zeer effectieve schermen. Ze zijn vrijwel overal gemakkelijk te monteren en met name zeer geschikt wanneer er geen bewegingsvrijheid onder het scherm nodig is. Voor uitvalschermen zijn verschillende typen armen beschikbaar, zoals windvaste en stormvaste armen. Een scherm dat met stormvaste armen is uitgerust zal ook aan de kust of op grotere hoogten een uitstekende bescherming tegen de zon bieden. De uitvalschermen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. U kunt kiezen uit diverse modellen, waaronder ook schermen met een mooie ronde vormgeving.

Natuurlijk kiest u zelf de kleur en het dessin van het doek. Het aanbod in zonweringdoek is enorm. Het is dus altijd mogelijk een combinatie te maken die helemaal past bij uw omgeving. Het spreekt voor zich dat ook dit zonweringdoek van een uitstekende kwaliteit is. Behalve zonwerend is het materiaal vuil- en waterafstotend.

Bedieningsmogelijkheden

Afhankelijk van het type scherm zijn verschillende handbedieningen mogelijk zoals band-, koord- of staaldraadbediening. Ook kan een zonnescherm worden uitgevoerd met een soepel lopend windwerk dat met behulp van een draaistang bediend wordt. Bij bepaalde schermen is ook bediening van binnenuit mogelijk. Optimaal comfort bereikt u met elektrische bediening. Hierbij wordt de motor geïntegreerd in de doekrol waardoor de bediening onzichtbaar is en het scherm nog mooier oogt. Door middel van een schakelaar, die overal geplaatst kan worden, is uw zonwering uiterst eenvoudig te bedienen. Het toppunt van gemak is te bereiken met afstandsbediening. Ook de zon- en windmeter is bij een elektrische bediening een interessante optie.Vooral wanneer u niet altijd thuis bent maar uw huis toch wilt beschermen tegen zon en warmte, biedt de zon- en windmeter de perfecte uitkomst. Uw zonwering wordt volledig automatisch bediend zonder dat u er omkijken naar heeft!