Lijnmarkt 30 3511 KJ Utrecht KVK 3404592

Markiezen

Markiezen – Fraai – Eigentijds – Klassiek

Een markies geeft uw huis exclusieve uitstraling. De fraaie ronde vormen passen vanzelfsprekend bij traditionele architectuur, maar gaan ook verrassend goed samen met moderne bouwstijlen. Markiezen hebben een eigentijdse nostalgie. Van welke kant de zon ook komt, een markies biedt altijd optimale bescherming. Vandaar ook dat vandaag de dag de markies de mooiste vorm van zonwering is.

Markiezen geven uw woning of winkel een nostalgische uitstraling, waarbij de romantische stijl wordt gecombineerd met functionaliteit: ze weren zijzon beter dan welke zonwering ook en zijn daarnaast uitstekende reclamedragers.

Uitvoeringen

De markiezen van RolZon hebben standaard een frame van hoogwaardig aluminium. De doeken die we gebruiken zijn van zware kwaliteit (300 gram per m┬▓), weerbestendig, vet- en vuilafstotend, rot- en schimmelvrij en UV-bestendig.

Bediening

De markiezen worden in- en uitgevouwen door middel van een koord. Optioneel kan elektrische bediening worden geleverd.

De markies is verkrijgbaar in hout of aluminium; de aluminium kap heeft dezelfde “houten” uitstraling maar is een stuk onderhouds vriendelijker en minder gevoelig voor weersinvloeden.

Kap en zijschotten zijn standaard leverbaar in meerdere eigentijdse en klassieke kleuren. Zo kan een perfecte combinatie gemaakt worden met de kleuren van het doek en de raamkozijnen. Het geheel geeft het aanzicht van het pand een aanzienlijke meerwaarde.