Lijnmarkt 30 3511 KJ Utrecht KVK 3404592

Categories

Flickr Photogallery

Subscribe Newsletter

subscribe with FeedBurner

Een aantrekkelijk huis verkoopt

  • september 9, 2016 at 12:05 pm

Een huis verkopen is niet altijd makkelijk. Het eerste wat een makelaar dan ook zal zeggen is om je huis zo mooi mogelijk moet aankleden. De inrichting, vaak een tijdelijke inrichting, moet een koper aantrekken en helpen om de koper de beslissing te maken om het huis te verkopen. Dit klinkt niet zo moeilijk, maar er zijn vaak een aantal eisen die de makelaar stelt, want dat zijn de punten die een koper helpen in zijn beslissing. Daarom zijn hier een paar tips die je kunt gebruiken bij het inrichten van je huis wanneer je deze probeert te verkopen.

Maak de functie duidelijk

Het is belangrijk om de functie van een kamer duidelijk te maken. Zo kunnen de huizenkijkers de mogelijkheden van een kamer zien. Een rommelzolder is bijvoorbeeld geen duidelijke of goede functie van een kamer. Je kan hier beter een extra slaapkamer van maken of een logeerkamer. Van je berging kun je weer een thuiskantoor maken en van je schuur een hobbyplek of een relax ruimte voor je kinderen. Een multifunctionele bestemming is zelfs nog beter. Dit kan je bijvoorbeeld creëren met een opklapbed. Zo laat je zien dat er verschillende mogelijkheden zijn, en vaak lijkt de kamer er ruimer door.

Ruimte en licht

Mensen willen altijd een ruim huis kopen, en je moet dus duidelijk maken dat je een ruime woning heb. Je moet alleen de nodige meubels laten staan. Er moeten dus niet te veel vazen of beeldjes of andere prullaria in huis staan. Deze zorgen er niet alleen voor dat je huis er minder ruimtelijk uitziet, het leid de koper ook nog eens af. Deze kun je makkelijk opslaan in een tijdelijke opslagruimte. En als je deze spullen niet in je nieuwe huis gaat gebruiken kun je ze ook weggooien. Naast het ruimtelijke gevoel is de lichtinval ook erg belangrijk. Als er veel lichtinval is lijkt je huis groter en ruimer. Daarnaast is het belangrijk dat je geen erg persoonlijke inrichting heb, maar een meer neutrale inrichting die op iedereen van toepassing is.

Goedkope meubels

Het klinkt tegenstrijdig, maar een huis lijkt ruimer te zijn wanneer er meubels in staan. Een goedkope en makkelijke manier om meubels in je huis te krijgen die er neutraal uitzien is door kartonnen meubels te plaatsen. Deze kan je tegenwoordig online kopen en ze zien er levensecht uit. Je kan een complete woonkamer of keuken kopen, maar ook iets simpels als een poef. Zo kun je een heel nieuw huis creëren met kartonnen meubels.

 

huisje